Believers Victory Center

Believers Victory Center Believers Victory Center Believers Victory Center Believers Victory Center Believers Victory Center Believers Victory Center

Special Features

This is a 25,000 square foot  design build church facility constructed of a concrete wall system know as tilt-up construction. All exterior walls are poured concrete formed on the floor slab then “tilted” into place to create the perimeter of the building.  The roof structure is bar joist, metal decking and EPDM membrane roofing.  The scope of work includes a 590-seat sanctuary with a state of the art sound system and video presentation equipment.  The narthex has a 22-foot clear height ceiling to create an open presence as you walk into the church.  A partial second floor is used for offices.

The fellowship hall will have an exposed bar joist ceiling and durable concrete walls.  The education portion of the church includes a nursery and preschool area on the first floor and youth and adult Sunday school classroom space on the second floor.  The building is designed for a future kitchen off the fellowship hall.