Hollister

Hollister Hollister Hollister Hollister Hollister

Special Features

The Hollister 46,000 sq. ft. addition utilized tilt up construction using sandwich panels with the Thermomass insulation system. The building has 38 panels with 12 windows, 8 dock doors and 1 drive through door. Using reveals to match the existing structure.

The addition is used for material storage and product shipment. Hollister’s previous loading dock area became the new location for their machine shop. Once the old machine shop space became available a new cafeteria was constructed in that area. After the completion of the cafeteria, the old cafeteria was converted to new office space equipped with both stud wall and cubicle style offices.

Other modifications to Hollister’s facility includes additional visitor parking near the main entrance and fresh interior finishes to the existing main office spaces.

Eddie Crump from Hollister: “Hollister chose tilt up construction because of the speed of construction and sustainability of the building.”